1. marraskuuta 2017

Juomapolitiikka

Bisse, lonkero, sidukka, avecit, booli, viinit, drinkit, limut....

Alkoiko kellään muulla soida päässä se Antti Tuiskun biisi, jonka alussa luetellaan kaiken maailman asioita? :D Mulla alkoi.

"Joten ylös ja duuniin rahan takii,
taas mennään rahan takii...
Kello on melkeen 7.45!"

Sopii hyvin tähän häiden alle tuo kohta. Rahan takii... Jotta saadaan helkkarinmoiset häät! :D

Mutta siis itse asiaan: Juomat. Häissä.

Mitä juomia ja kuinka paljon? Onko boolia? Onko avecit? Viiniä ehkä? Vähän bissee ja sidukkaa? Pillimehua? Vettä? Drinkkejä?

Me ollaan tätä pyöritelty nyt suuntaan jos toiseen jo monta kertaa. Aluksi oltiin ehdottomasti sitä mieltä, että kyllä meille baari tulee. Että hommataan joku baarimikoksi ja sitten tehdään meille nimikkodrinkit. Juhlapaikalla kun on baari olemassa niin sitä olisi kiva hyödyntää.

No, sitten plan nro 2, kun mun isä sanoi, että hän voisi kyllä pystyttää piilobaarin auton takakonttiin. Eli ei siis drinkkejä enää sen lisäksi. Vain bisset, lonkerot, sidukat ja viinit. Ehkä avecit.

Pidettiin anoppien ja appiukkojen kanssa paltsu tuossa kesän lopussa ja höpistiin vähän laidasta laitaan kaikkea hääasiaa ja tuli siinä sitten tästä juomapolitiikastakin puhe. Vanhukset olivat sitä mieltä, että kyllä viiniä pitää olla tarjolla koko ilta, että ei vain ruokailun aikaan ja onkohan se viisasta pystyttää sittenkään mitään piilobaaria. Jos olisikin vain piilotaskumatit appiukkojen povareissa. Okei, no, tehtiin uudet suunnitelmat meidän juomaexeliin.

Syyskuussa palaveerattiin sitten kaasojen ja bestmanien kanssa. Ja heidän mielestään pitäisi olla piilopulloja. Ja bisseä. Paljon.

Joten otapa näistä nyt sitten selvää. Viiniä on. Bisseä on. Vettä tulee hanasta. Siinäkö se?

1 kommentti:

  1. Hei ihana hääbloggaaja! On taas aika muistaa teitä hääbloggaajia ja haluammekin vinkata sinulle, että Vuoden Hääblogi 2018 -nimeämiset ovat käynnissä osoitteessa https://lovemedo.fi/entry/vuoden-haeaeblogit-2018

    Iloista joulunodotusta ja onnea kisaan! Toivottavasti nähdään häämessuilla Kaapelitehtaalla!

    Fanny/Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

    VastaaPoista

Kiitos paljon viestistäsi!