26. lokakuuta 2017

The Dress -etsintä on päättynyt!

Mukavan tuntuista mekkoa (Ladybird) kokeilin toisen kaason kanssa Helsingin Zazabellassa. Oli pitsiä, olkaimet, kimalletta, upea selkä ja hinta on ok, mutta helmassa oli jotain joka ei tuntunut ihan täysin hyvältä. Taisin siellä jopa todeta, että en halua riisua pukua päältäni, mutta silti siinä oli jokin joka ei natsannut.

Hääpukupaniikkisena me lähdettiin syyskuun alussa etsimään mekkoa mulle Tampereelta. Mukaan lähtivät loppujen lopuksi äiti ja kaasot. Ihan hirveessä hermostuksen hikisessä olotilassa kuljettiin jonossa mekkojen koristamia käytäviä Morsiusgalleriassa ja valittiin joitain mekkoja sovitettavaksi. Sieltä ei juurikaan jäänyt mieleen yhtään mitään. Ihan ok mekkoja joo, muttei mitään sellaista VAU! -efektiä tullut mulle mistään puvusta. Palvelu oli kyllä herttaista.Tampereella käytiin myös Tyynelässä. Mutta. Noh........ En ollut uskoa silmiäni ja korviani millaista palvelua sieltä saatiin. Toinen asiakaspalvelijoista haisi hirveältä tupakalta ja toinen päätti heti minut nähtyään, että millainen mekko minulle laitetaan eikä muita vaihtoehtoja tuntunut oleva ollenkaan. Itse ei saanut mekkoja katsella ollenkaan vaan piti kiltisti seistä pukukopissa alusvaatteisillaan odottamassa mekkoja. Ei. Tyynelästä ei tule mun mekkoani.Varasin sitten ajan vielä Helsingin Niinattaresta - ja ah! Siellä oli tämä kerrassaan U-P-E-A puku. Mori Leen puvut ovat kaikki upeita, mutta tämä sopi mun päälleni kivasti ja siinä oli vähän blingiä ja pitsiä ja tylliä ja... Aloin itkeä. Puvussa on ihan valtavasti kangasta, se on olkaimeton, siinä on ihan valtava laahus ja se on helvetin kallis. Siksi tuo puku jäi tilaamatta, vaikka se tekikin minuun suuren vaikutuksen.

Joten. Mulla oli kaksi vaihtoehtoa, joista kumpikaan ei ollut täydellinen: Ladybird ja Mori Lee.

Ladybird:
+ kaunis pitsi
+ kimallus
+ olkaimet
+ laahuksen saa pois
+ sydänpääntie
+ kaunis selkä
+ kimallevyö sopi pukuun hyvin
+ hyvä hinta

- helmassa ei pitsiä
- helma on vähän tönkkö liikkuessa

Mori Lee:
+ kaunis pitsi
+ helmapitsi
+ värillinen aluskangas
+ kimallus
+ pukuun sopii kimallevyö
+ toi hoikan olon

- laahus
- olkaimettomuus
- paljon kangasta
- kallisTällaisilla asetelmilla pähkäilin viime viikolla pukuani. Olin satavarma, että saan vatsahaavan ennen kuin saan päätöksen tehtyä. Mutta sitten kirjasin ajatukset ihan tällä tavalla paperille + ja - tyyliin. Juttelin mekosta myös miespuolisen ystävän kanssa ja sitten se iski. Yllättäen mulla olikin hyvä fiilis puvusta, jonka valitsin.

Ja siis KYLLÄ! I said Yes to the Dress!Valitsin Zazabellasta Ladybird -puvun. Mutten paljasta täällä sitä vielä, ettei kukaan vakoile ennen aikojaan.Sen sijaan kuvituksena kuvia puvuista, joita kokeilin, mutta joista yksikään ei ollut The Dress :D Haha! Mutta se on ihana ^^ Ja mikä fiilis kun mekkoasia on hoidettu! :D Katsotaan niitä kuvia siitä The Dressistä sitten hääkuvista, jookos?

2 kommenttia:

 1. Kauniita mekkoja kaikki nuo sovittamasi :)
  Mulla on vielä mekon etsintä edessä, se on ehkä se itseä ahdistavin asia, kääk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Muakin ahdisti mekon etsintä etukäteen hirveästi. Päätinkin jo heti viime keväänä mekon metsästyksen ajankohdan! Onneksi mekon metsästys meni näinkin hyvin ja lopulta vaihtoehtoja olikin useampi. Ja nyt kun katson noita kuvia niin ehkä olisi ollut vielä yksi mekko lisää vaihtoehtona. :D Mutta mekko on nyt tilattu ja thats it. En aio enää katsella pukuja, vaan odotan nyt sitä omaani saapuvaksi. :) Tsemppiä sulle mekkometsästykseen!

   Poista

Kiitos paljon viestistäsi!