17. lokakuuta 2017

Kukkapläni

Kukkien kanssa mulla oli melko selvät sävelet alusta alkaen. Ainoastaan tilauspaikka oli epäselvä ja sitä käytiinkin äitin kanssa katselemassa Raumalla keväällä.

Koska kaikki on muutenkin aika hentoista ja simppeliä, niin en halunnut isoja kukkajuttuja pöytiinkään, vaikka aidot kukat ovatkin ihania. Ne on vaan niin kalliita... Meidän budjetti on 300€ sisältäen kaiken ja mielestäni pienillä kompromisseilla me saadaan kyllä ihanat kukat. Olen niiiin tyytyväinen tällä hetkellä meidän kukkapläniin. :)

Mun kimppuni tulee olemaan pyöreähkö, rento, rönsyilevä ja runsaan oloinen. Siinä käytetään ainakin ruusuja, neilikkaa, harsoa ja jotain ranskanruusun tyyppistä kukkaa. Vaaleanpunaisen, valkoisen ja keltaisen sävyissä.
Lisäksi tulee sitten minikimppu neilikasta ja harsosta heittokimpuksi. Sitä säilytetään juhlapaikan eteisessä koristeena kunnes sille on tarvetta.

Sulhaselle on tulossa neilikasta ja harsosta rintakukka. Bestmanit saavat siitä vähän riisutumman version, kenties jopa pelkkää harsokukkaa. Ja kaasoille laitetaan harsokukkaa hiuksiin.Pöytiin on tulossa neilikkaa vaaleankeltaisena, valkoisena ja vaaleanpunaisena sekä harsoa niiden kanssa. Tarkoituksena  on tehdä niistä mini-asetelmia sillä periaatteella, että joka kimpussa on harsoa, valkoinen neilikka ja sitten joko keltainen tai vaaleanpunainen neilikka. Ja hyvin todennäköisesti käytämme pikkuneilikkaa, joka on halvempaa ja sirompaa. :)
Juhlapaikalle tulee kukka-asetelma myös buffetpöytään. Siihen hankitaan/vuokrataan korkeampi lasimaljakko, johon tulee sitten samoista kukista kuin muutenkin käytetään, niin jokin pyöreä asetelma.
2 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä suunnitelmia, toi keltainen on jotenkin niiiin raikas ja ihanan piristävä lisä noissa kimpuissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon niin tyytyväinen näihin suunnitelmiin nyt. Hauskinta on se, että jokainen kukkakauppias, jolta tarjousta pyysin on naurahtanut ja ihastellut tätä väriyhdistelmää. KukkaShop Rosan kauppiaskin innostui oikein kunnolla näistä väreistä. :)

      Poista

Kiitos paljon viestistäsi!