20. lokakuuta 2017

Kaaso- ja bestmantreffit

Ajateltiin sulhasen kanssa, että pitää varmaan koota koko tää meidän hääpoppoo kasaan ja järjestettiin saunailta kaasoille ja bestmaneille. Samalla maisteltiin testikakkua, skumppaa ja puhuttiin hääpäivän ohjelmasta.

Äiti oli leiponut meille jotain mansikkaskumppahyydykekakkua, jonka pohjana oli mutakakku. Ei toiminut. Mutakakku levisi pisin pöytää ja mansikkaskumppahyydyke maistui kaameelta. Ei tätä meidän häihin. Kehittelytyö jatkukoon...

Olimme hakeneet kesäreissulla Virosta neljää eri skumppaa ja järjestimme sitten skumpan maistelua siinä iltasella. Voittajaskumppa oli melkein kaikkien mielestä paras. Minä en siitä niin välittänyt, olisin pitänyt enemmän vähän mehuisammasta mausta, mutta koska raati päätti niin raati päätti. Valittu skumppa on Sovetskoje Kristalnoje ja sitä saa Virosta halvalla (kesällä hinta oli 2,10€/pullo). :DMietittiin kaasojen ja bestmanien kanssa myös päivän ohjelmaa ja vastuita. Selvitettiin, että kuka ajaa meidät kirkolta juhlapaikalle, kuka juontaa, kenellä on hätäapulaukku, kuka katsoo, että lahjapöytä on kunnossa, kenen vastuulla on katsoa, että juomia on tarpeeksi tarjolla, kuka pitää huolen, että hääpari juo vettä(kin), kuka vie yölaukun hotellille ja mitä näitä nyt kaikkia onkaan. Luotiin meille myös Google Driveen yhteisen dokkarit asioista, niin kaikki pysyy sitten ajantasalla.

Vähän jäi auki se ohjelmarunko vielä kun emme haluaisi hirveästi leikkejä, mutta ohjelmaa se päivä kuitenkin tarvitsisi eikä kenelläkään ollut mitään varteen otettavia vaihtoehtoja. Meillä ei ole varaa mihinkään taikureihin, ilotulitteisiin, komediapläjäyksiin tai laulajiin, joten vähän menee hankalaksi. Mun äiti on sitä mieltä, että koska mä oon joskus tanhunnut, niin pitäisi olla ohjelmana kansantanssia. Mutta.... hnnnnnngh..... :D

Bestmanit saivat kiitoslahjansa jo nyt, koska joutuvat ne pukemaan päällensä hääpäivänä. Kaasot saivat lahjansa jo kun pyysin heitä kaasoiksi, joten kiittämisetkin on suurimmilta osin jo hoidettu alta pois. :D Tosin kyllä me varmasti jotain kivaa vielä häiden jälkeenkin sitten funtsitaan heille. Vaatepolitiikkaakin käytiin läpi sillä tavalla lyhyesti. Sillä mitä sitä nyt pitkällä tavalla puhumaan, että mustat puvut pojille ja pitkät mustat mekot tytöille. Haha!

Vielä täytyy varmasti pitää useitakin treffejä näiden tyyppien kanssa, mutta ovatpahan nyt kerran istuneet saman pöydän ääressä, niin voivat sitten helpommin kuiskutella asioita keskenään meidän selän takana. Sillä niinhän ne kaikki kaasot ja bestmanit tekevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!