25. syyskuuta 2017

Stop

Puoli vuotta sitten avasin pinterestin. Aloin selata tosissani hääjuttuja. Pinnasin ja poistin taulustani ideoita. Piirtelin mielessäni kuvaa täydellisistä häistä.

Pitsiä, valkoista, keltaista, vaaleanpunaista, korkea kakku, hyvä dj, mukava pappi, ei stressiä, ihana pitsihääpuku....

Ja nyt. Puoli vuotta myöhemmin. Mulla on pinterest-ähky. Olen selannut lukemattomia määriä pitsejä. Mulla on kukkarossa sen täydellisen keltaisen sävyn mallipala. Meille ei tule sitä ihanaa ja täydellistä korkeaa kakkua, vaan kaikki on auki. Meillä ei ole pappia. Meidän dj vaihtui lennosta, mulla ei oo pukua ja stressitasot on joku 100 x triljoona.

Ja mulla on ähky. Hää-ähky.

Joka suunnasta on päivittäin sadellut asioita, jotka liittyy häihin. Juhlapaikka, kutsu, puku, rusetit, kengät, kynttilät, kukat, kaitaliinat, nauhat, ohjelma, kaasot, bestmanit, kuoharit, auto.... Ja nyt se tuli. Stoppi.

Kuva: lifeintenow.com


Enää ei pysty.

Laitoin eilen illalla viestin kaasoilleni, että nyt ei pysty enää. Liikaa stressiä. Meillä ei ole edes kakkuja päätetty. Eikä kakun koristetta tilattu. Toinen kaasoista totesi, että sulla on vielä paljon aikaa. Ota tauko. Mieti taas kuukauden päästä. Ei ole hätää vielä.

Joten katsotaan. Katsotaan antaako stressipallo luvan levätä ja ottaa paussi häistä. Vai käykö toisin...?

Onko tuttua? Olenko yksin? Onko tämä merkki bridezillaantumisesta? o_O

2 kommenttia:

  1. Me ollaan vasta kuukauden päivät ehditty suunnittelemaan, mutta jotenkin välillä tulee itellekin semmoinen ähky ja miettii että miks hitossa mä mietin jotain detaljeja näin tarkasti, vaikka juhlat on vasta vuoden päästä ja kaikki isot linjat on jo kunnossa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :D Ja nyt uusin stressipallo liittyy hääpukuun... :'D

      Poista

Kiitos paljon viestistäsi!