7. elokuuta 2017

Harmaita hiuksia kattauksesta

Mitä, miten, miksi, miksi ei?!

Niinpä niin. Luulisi kattauksen olevan simppeli juttu. Sitä vaan laitetaan lautasliina, aterimet, lasit ja kukat pöytään ja siinä se.

Mutta ei.

Damn you Pinterest! :D
Miten sitä tietää paljonko tavaraa siihen pöydälle mahtuu... Siis ihan oikeasti. Niin, että siinä mahtuu mukavasti vielä istumaan ja olemaankin. Ja mistä tietää, että kaikki hienot ideat sopivat yhteen? Että mennäänkö sitä sitten vaan riskillä ja hommataan kaikkia asioita, ajatellaanpa vaikkapa kaitaliinoja, riittävästi vaikket tiedä edes sopiiko se yhteen muiden koristeiden kanssa? Ostetaanko keskelle pöytiä timantteja, vaikka on kaitaliina? Mistä sellaisen pitsisen kaitaliinan löytää kohtuuhinnalla?Ja mistä varmaksi tietää montako pöytänumeroa tarvitaan ja montako metriä pöytäliinaa tarvitaan? Pitääkö nyt jo tehdä alustava pöytäjärjestys? Miten kukaan pystyy järkevästi merkitsemään kaikki tällaiset asiat muistiin yhteen ja samaan paikkaan, josta niitä on helppo selata myöhemmin? Mulla kaikki on nyt neljässä eri paikassa! Haha! 

Mitenkä sitten niiden juomien kanssa? Katetaanko pöytiin viinit ja vedet, vai onko juomille oma pöytä? Montako kukka-asetelmaa/-kimppua pöytiin on järkevää laittaa? Onko kynttilät tyhmiä kesähäissä? Miten lautasliina on järkevää taitella, jos pöytään tulee kaikille myös info/tehtävä -lappu?Ja loppukaneettina todettakoon, että keltainen on aika vaikea teemaväri. Kaikesta tulee mieleen heti pääsiäinen. Tai sitten juuri niitä asioita ei ole keltaisena, jotka haluaisin. Mur.

2 kommenttia:

  1. haha, damn you Pinterest! Sinne pitäisi olla joku morsianlukko! Mulla on oma hääboardi, ja huomaan että sen mukaan mulla on askarreltavaa seuraavaks kolmeks vuodeks, tai sitten pelkät koristeet vie sen rahan mitä on budjetoitu koko häihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta sano! :D Ihan kaameeta! (Ja samalla niiin ihanaa... ;D)

      Poista

Kiitos paljon viestistäsi!