28. heinäkuuta 2017

"Pitäiskö sun blogata hääjärjestelyistä?"

Niin. Pitäisköhän...? ;)

Tänään töissä lounastauolla juteltiin kollegoiden kanssa meidän hääjärjestelyistä. Lähinnä siitä, että mitä kaikkea on jo valmiina ja millaista ohjelmaa voisi häissä olla.

Toinen työkaverini sitten kysyi yhtäkkiä, että pitäiskö näistä blogata. :D Jostain syystä en halunnutkaan kertoa, että joo, mulla on blogi! Tuli jotenkin vahvasti sellainen olo, että mitä jos en jaksakaan postailla mitään... Mun kollegat oli kuitenkin niin vakuuttuneita siitä, että ideoita riittäisi vaikka kuinka, että he jo ideoivat millaisia "karu totuus häiden järjestelyistä" -postauksia voisi tehdä. Haha!Muutama meillä vastaan tullut karu totuus häistä:

 1. Budjetti venyy aina. Piste. Tavalla tai toisella.
 2. Miestä ei oikeastaan kiinnosta yksityiskohdat. Kunhan on kirkko, ruokaa ja juomaa, niin hyvä on.
 3. Hermot palaa vähintään kerran viikossa johonkin "elintärkeään" asiaan, kuten vieraslahjalaatikot, viirit, kaitaliinat tai photobooth.
 4. Miestä ei kiinnosta, mutta hänellä on kuitenkin mielipiteitä, joista ei voi joustaa.
 5. Jollei anoppi ärsytä kommentoimattomuudellaan, niin se on morsiammen äiti, joka kommentoi ihan liikaa.
 6. Netistä tilatessa vähintään 3/10:stä on jollain tavalla erilainen kuin tilatessa kuvittelit. 
 7. Pinterest osaa olla hyvinkin ärsyttävä kaikkine ideoineen. Ja niitä kun kaikkia ei millään pysty toteuttamaan, niin tekee mieli järjestää toisetkin häät toisella teemalla.
 8. Kaasojen ja bestmanien rooli on yllättävän vaikea määrittää ennen hääpäivää. Varsinkin kun niistä on erimielisyyksiä.
 9. Häämekko-ostoksille mentäessä on hyvä varautua tietyin asioin, kuten hyvät alusvaatteet, hiukset nutturalle ja selvä kuva tyylistä jota haet. Muuten vastaat kysymykseen mitä olette hakemassaa vain simppelisti: öööh.
 10. Laihdutusprojektista häiden järjestämisen yhteydessä on turha haaveilla.

2 kommenttia:

 1. Kiitos että palautit viimeisellä listauksella mut takaisin maan pinnalle. :D
  Toinen hääjärjestelyblogia pitävä ensi kesän morsio täällä ilmoittautuu, en oo kellekää kertonut moista kirjoittavani, mutta jonnekinhan nää kaikki ajatukset ja muut on oksennettava.
  Ps. keltainen on ihana väri, niin raikas, vaikka kieltämättä ekana ajattelee pääsiäistipuja. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että tästä saa vertaistukea! :D Ja keltainen on kieltämättä erikoinen hääväri, mutta niin paljon enemmän kivempi oikeastaan kuin perinteiset häävärit. :P

  VastaaPoista

Kiitos paljon viestistäsi!