11. heinäkuuta 2017

Meillä on kuvaaja!

Häämme tulee kuvaamaan Rami Kuvataivaalta!

Lähdimme kuvaajaa etsimään melkein heti, sillä kuvat ovat mulle todella tärkeitä. Olisin halunnut videokuvauksenkin, mutta siihen meillä ei valitettavasti ole varaa. :( Googlettelin aluksi häävalokuvaajia ja katselin heidän portfolioitaan ja nettisivujaan kartoittaakseni heidän tyylinsä kuvata. Lähetinkin aika monelle tarjouspyyntöjä, mutta hinnat tuntuivat kovilta meidän budjettiin.


http://www.anttiekola.com/

Pyysimme muutamia tarjouksia myös Valokuvaajat.fi -palvelun kautta. Sinne käytännössä tehdään raamit, ja sitten kuvaajat tekevät tarjouksia niiden mukaan suoraan palveluun. Me sieltä bongattiin meidän kuvaaja ja saatiin sitten sähköpostitse tarkempia tietoja hänen tarjouksestaan. Neuvoteltiin Ramin kanssa meille sopiva dokumentaarisen kuvauksen paketti ja saatiinkin se meitä miellyttävään hintaan. Ramin kanssa me palaveroidaan tarkemmin kuvausasioissa syksyllä tai keväällä.

Kopteri oli yksi seikoista, joka sai mut vakuuttuneeksi, että tässä on meidän kuvaajamme. (Ei vain hinta tietysti, haha!) Katselin hänen referenssikuviaan häistä ja ihastelin upeita kuvia yläilmoista. Mulla onkin nyt toiveena saada kirkon edessä koko hääseurueesta kuva sillä kopterilla. :)

Kuva-ajatuksia olen kerännyt ihan fyysiseen kansioon ja koneelle jonkin verran. Näistä tosin pitää puhua tarkemmin Ramin kanssa sitten myöhemmin. Myöskin kuvauspaikat ovat vielä ihan täysin hakusessa. Ulkona jossain. Ehkä meren äärellä. Ehkä metsän reunassa. Ehkä voisi kysyä yhdestä kartanosta kuvauslupaa. Ajatuksia, ideoita, muttei vielä mitään varmaa. :)http://www.anttiekola.com/


Kuvat jotka halutaan:

 1.  Morsian ja sulhanen yhdessä
 2.  Morsian yksin
 3. Sulhanen yksin
 4. Morsian kaasojen kanssa
 5. Sulhanen bestmanien kanssa
 6. Hääpari kaasojen ja bestmanien kanssa
 7. Hääpari vanhempien kanssa
 8. Morsian oman perheensä kanssa
 9. Sulhanen oman perheensä kanssa
 10. Morsian kavereiden kanssa
 11. Sulhanen kavereiden kanssa
 12. Hääpari yhteisten kavereiden kanssa
Potrettikuvat otetaan ennen vihkimistä ja siihen olen aikatauluun varannut 2h aikaa. Muita kuvia sitten otetaan juhlapaikalla jossain välissä.

Olen aika luottavaisin mielin nyt meidän kuvaussuunnitelmasta. :)ps. Kuvat ovat googlehausta otettuja (jo kauan kauan aikaa sitten :D), pahoittelen, ettei kaikkiin ole tekijöiden linkityksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!