6. kesäkuuta 2017

Hääkakku herättää ajatuksia

Unelmien hääkakku.

Tiedättekö sen fiiliksen kun selaat pinterestiä ja katselet siellä tällaisia kakkuja sydämenkuvat silmillä:
 Sitten etsit lähistöltä jotakuta, joka pystyisi tuon unelman sinulle toteuttamaan ja huomaat, että yhden kakun hinnaksi tuleekin about 600 euroa.

Siis 600 euroa......

.
.
.
.
.
Like, WHAT!?

Tuon hinnan lisäksi selvisi, että kakkua ei todennäköisesti voi leikata itse, sillä se luhistuu helposti, jollei osaa sitä leikata oikein. Myös korkean kakun kylmäsäilytys ja kuljetus toi omat haasteensa kun meidänkin kakun olisi pitänyt tulla toisesta kaupungista.

Joten eipä sitten tule meille tuollaista unelmaa.... :( Mutta miten korvata tuollaiset näyttävät ja ihanat kakut? En halua mitään kämäsiä kermakakkuja vaan tai matalia juustokakkuja niille käyrille kakkutelineille.


Voisiko ratkaisu olla kakkubuffet?

Ajatus kakkubuffetista oli aluksi tympeä, sillä olin niin noiden upeiden kerroskakkujen lumoissa ja koin, että jään paitsi jostakin olennaisesta, jos meille ei sellaista tule. Nyt kuitenkin olen keskittänyt ajatukset kakkubuffetin hyviin puoliin:

  1. Allergikoille on helppo tehdä oma kakku
  2. Saadaan monta eri makua
  3. Useasta kakusta saa aika näyttävän kun nostaa osan ylös ja osan pöydäntasalle.Olemme vähän jo pohtineet mitä kakkuja me sitten haluttaisiin ja tällä hetkellä listalla on neljä eri kakkua:

  1. Kinuskikermakakku (miehen lemppari)
  2. Suklaakakku (mun lemppari)
  3. Juustokakku
  4. Britakakku
Aika toiveikkaana nyt mennään ja suunnitellaan meille kakkubuffetia, joka täyttää useamman makunystyrän toiveet. Mitä mieltä ootte yhden kakun sijasta tarjota kakkubuffet? 

ps. Kaikki postauksen kuvat on pinterestistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!