31. toukokuuta 2017

Juhlapaikka

Paikkaa miettiessä Raumalla oli tasan kaksi paikkaa, jotka olivat tarpeeksi isoja ja joihin saa viedä omat juomat. Me päädyimme Kollan Kalliopirttiin.

Kuva: pisara photography
Kalliopirtille mahtuu n. 100 vierasta kivasti ja jää vielä joraamisellekin kivasti tilaa. Yksissä häissä me ollaan siellä käyty, tosin vuosia sitten. :) Tilat on remontoitu kivasti. Maalaisromanttinen tyyli sopii taloon kuin nenä päähän.Harmaata panelointia ja vaaleaa tapettia. Keittiöremonttikin on siellä nyt kohta valmistumassa.

Kuva: pisara photography
Kaikki vieraat mahtuvat yhteen saliin, jossa on myös lava. Erikseen on sitten eteinen, jossa narikka ja wc:t sekä keittiö ja buffetpöydälle ja baarille oma huone.

Koko talon sai vuokrattua koko viikonlopuksi, joka on kiva juttu koristeluiden kannalta. Avaimet saadaan jo torstaina ja perjantaina päästään koristelemaan tila kaikessa rauhassa. Kalliopirtiltä saadaan kaikki astiat, pöydät ja tuolit. Myös valkoiset pöytäliinat ja joitakin maljakoita on mahdollisuus vuokrata. Laskimme, että meille kaikkien lisäpalveluiden kanssa hinnaksi tulisi alle 1000 euroa eli huono!

Tämä on vanha kuva rakennuksesta. Sisäänkäyntiä on muokattu niin, että myös pyörätuolilla pääsee. :)

Ulkona on pieni katos, jossa on pöytä ja penkki, eli kauniilla säällä siinäkin on kiva istuskella. Piha on iso. Parkkitilaa on runsaasti ja tilaa myös varmaan ottaa kuvia ystävien ja sukulaisten kanssa. Haluaisin myös kehitellä lapsille jotakin ohjelmaa siihen pihan puolelle. :)

Juttua on tulossa myös hääkakkupohdinnoista, hääpukupaniikista ja kukka-asioista, joten pysy kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!