24. huhtikuuta 2015

Lapselliset vai lapsettomat häät?

Siinä vaiheessa kun minä joskus pääsen alttarille kävelemään, niin meidät varmaankin tätä tahtia on ympäröity lapsellisilla ystävillä. Kaikki pamahtavat paksuksi nyt. Eli siis niitä lapsia olisi varmaankin aikamoinen määrä.

Jos lapset kutsutaan häihin, niin heitä varten pitäisi olla omaa ohjelmaa. Edes jokin pieni lasten nurkkaus, jossa voisi olla vaikkapa tikkareita, värikyniä ja kertiskameroita. Tai jotain. Pakkohan niitä lapsiakin on viihdyttää.

Siinä tapauksessa, että meillä itsellämme on lapsia siihen aikaan, niin ratkaisu on helppo tehdä. Toki haluan häihimme omat pikkuisemme mukaan. Mutta jos meillä ei ole lapsia häiden aikaan, niin en olekaan niin varma. Vaikka kuinka rakastaisin kummipoikaani tai sisarenlapsiani, niin päätöstä pitäisi harkita.

Tilaisuus olisi helpompi ja aikuismaisempi ilman lapsia. Ei olisi väsyneitä ja riehaantuneita muksuja kirmaamassa pöytien välistä ja alta. Ei tarvitsisi huolehtia, että lapset pysyisivät sovussa. Lasten vanhemmat voisivat viettää juhlissamme vähän pidemmän tovin, kun lapsia ei tarvitsisi viedä nukkumaan.


Toisaalta rakastan lapsia. Ja heidän ilonsa olisi varmasti ääretöntä, kun heille olisi oma puuhapöytä täynnä kaikkea kivaa. Vähän isommille lapsosille voisi antaa kertiskameran käteen ja listan kuvattavista asioista. Esim. Kukkahattu, hääpari, lahjapöytä, ruokaa jne... Niistä saisi hauskan lisän myös hääalbumiin.

Jään kahden vaiheille tämän lapsiasian osalta. Ehkä tämäkin ratkeaa sitten kun joku päivä ihan oikeasti kirjoitan kutsukortteja omiin häihini. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon viestistäsi!